BetterCareer
Za delodajalce
Loading...
Prijava
Logo podjetja Agitavit Solutions

Agitavit Solutions

3
povprečna ocena
27 ocen
Dodaj splošno oceno
Projekti
2.7
Tehnologije
3.7
Ekipa (strokovno znanje in medčloveški odnosi)
3.7
Osebni razvoj
2.4
Fleksibilnost
3.2
Ravnovesje dela in zasebnega življenja
3.2
Delovno vzdušje
2.8
Vodstvo
2.2
44%
Uporabniki, ki priporočajo podjetje
50%
Projekti so zanimivi
100%
Prijazni člani ekipe
33%
Možnosti kariernega napredovanja

Število ocen: 18

22. 05. 2024

Developer

Trenutno zaposlen
1.4
ne priporoča

Projekti

Jaz ne delam na zanimivih projektih

Tehnologije

Odvisno od projekta

Osebni razvoj

Delo tu bi priporočil začetnikom

Delovno vzdušje

Številni zaposleni izražajo vidno nezadovoljstvo. Mnogi upajo na obljubljena napredovanja, ki naj bi se zgodila čez pol leta ali leto dni, vendar se zgodba nenehno ponavlja. Zaradi velikega števila odhodov zaposlenih so na vodstvene položaje po projektih sedaj imenovali manj izkušene sodelavce. Podjetje kljub vsemu ne uvaja sprememb, kar je presenetljivo, saj kljub temu ne propade.

Vodstvo

Vodstvo uspešno vzpostavlja konflikte z večino zaposlenih in strankami, kar je samo po sebi dosežek. Mene osebno bolj kot nizka plača moti vzvišen odnos vodstva do nas, stalna namigovanja, da programerji zgolj izsiljujemo in grozimo, ter nenehno lažno vsiljevanje pozitivne energije. Vodstvo bi lahko kdaj organiziralo delavnico o netoksičnem delovnem okolju za svoje člane. V prejšnjem podjetju imeli jadranje, ki ga jepodjetje plačalo, tu si zaposleni plačajo sami.

29. 12. 2023

Senior

Trenutno zaposlen
1.1
ne priporoča

Projekti

Nimam nekih pozitivnih pripomb. Na Hiltiju je baje malo boljše, ne vem - gledam odgovore pred mano..

Tehnologije

Mislim da so kar nove

Ekipa (strokovno znanje in medčloveški odnosi)

Strokovno znanje je, samo podjetje se ne potrudi, da bi ga obdržalo. Medčloveški odnosi so v redu, kar se tiče znotraj ekip. Direktorja sta pa drugo. En je vzkipljiv kolerik, lastnica je pa hladen preračunljiv človek.

Osebni razvoj

Nikakršen

Fleksibilnost

Kot drugje

Ravnovesje dela in zasebnega življenja

Na začetku je bilo nekaj let zelo ok, sedaj ko imam več odgovornosti, je vedno težje

Delovno vzdušje

Dejansko je čutiti napretost. Letos imam občutek, da je več odhodov(zdi se mi, da so odhodi vseh kadrov, ne le developerjev) in čeprav se HR in vodstvo delata, kot da ni nič, se čuti. Veliko ljudi čaka novoletni bonus, da odide ali pa čakajo na višino bonusa, da se odločijo, ali bodo ostali. Jaz sem eden izmed njih. Kljub vsemu še upam, da bo ok bonus in da me januarja napredujejo in mi povišajo plačo na nekaj sprejemljivega. Realno pa mislim, da bom tudi jaz iskal po novem letu novega delodajalca. Poleg vsega me res moti, kako ti HR in vodstvo dajeta občutek, da bi te moralo biti sram, ker hočeš več denarja in skušajo prikazati, kako so zaposleni požrešni. Enkrat so nam rekli, da je vodstvo živčno, ker smo tako vsi "napaljeni" na denar.

Vodstvo

Ne razumem, ali je to sedaj povsod tako in tako pač firme sedaj služijo - da malo plačujejo midseniorje, ali jim res ni jasno, da pač ljudje odidejo, če jim ne višaš plačo, sploh če je vmes inflacija... Poleg vsega pa ima podjetje po bilanci visok znesek na zaposlenega proti drugim it podjetjem, kar pomeni, da bi zlahka lahko imeli enako visoke plače kot drugje, samo pač vodstvo bi na koncu ostalo z malo manjšo vsoto v rokah. Ne vem, kdo je tu požrešen.

BetterCareer
Druži se z nami

BetterCareer.si je platforma, ki vsebuje največjo bazo IT zaposlitev in informacij o delu v IT podjetjih v Sloveniji.

© 2024 Better Career Ltd. Vse pravice pridržane.

Logos provided by Clearbit